Malgrat vol aprovar el més aviat possible la licitació de les obres del Passeig Marítim

Imatge del projecte de remodelació del Passeig Marítim de Malgrat - Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ho vol fer amb la celebració d’un ple extraordinari que ja s’ha convocat per aquest proper dijous al vespre, i que ha de servir per tirar endavant amb la licitació de les obres de referència per procedir a executar la primera fase de reforma del passeig.

Tal i com ja ha anunciat el consistori malgratenc, la intenció és iniciar el més aviat possible aquests treballs, ja que el projecte de reforma del passeig preveu dur a terme una primera fase aquest proper hivern, abans de l’inici de la propera temporada turística.

En aquest sentit, el projecte s’encara en dues fases, que a fer-se en aquest proper hivern i el següent. La primera fase, la licitació de la qual es porta dijous a aprovació del ple, comprèn el tram entre la plaça de l’Àncora i l’avinguda dels Països Catalans, i està prevista per aquest hivern, mentre que la segona, que s’allargarà fins a Sta. Susanna, està plantejada de cara al següent hivern.

Entre d’altres aspectes, el nou passeig marítim es planteja només amb un sol sentit de circulació i serà totalment nou, amb més espai pels vianants i amb carril bici.

En les darreres setmanes, diversos veïns del municipi s’han aglutinat en una plataforma que reclama diàleg amb el consistori pel que fa al projecte de reforma passeig Marítim.

En aquest sentit, i segons apunten en un darrer comunicat fet públic aquest cap de setmana, la plataforma està d’acord amb la millora del passeig, però es mostren disconformes, entre d’altres, amb la decisió d’haver de pagar contribucions especials pel projecte.

Per tot plegat demanen la creació urgent d’una Comissió de Seguiment del projecte i també una explicació clara dels càlculs, criteris i percentatges de la contribució especial que han d’afrontar els veïns de la zona.

A la vegada, la plataforma també agraeix la predisposició del consistori a reunir-se amb els seus integrants i que hi hagi hagut la possibilitat de debatre-ho en l’anterior sessió plenària.

El ple de dijous, de caràcter extraordinari, té com a únic punt de l’ordre del dia l’aprovació de l’inici de la licitació per la contractació de la primera fase de les obres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics