URGENT

El pregó de la Festa Major es farà finalment divendres que ve

Compartiu aquesta història

L’espectacle “Priscilla, la Reina de les Rentadores” ja té data de reprogramació. Serà el proper divendres 28 de setembre, a les 9 del vespre, a la mateixa ubicació inicial, és a dir, a la plaça de Poppi.

Tot plegat, després que l’espectacle s’hagués de suspendre el dia d’inici de la Festa Major, just en el moment de començar, per culpa de la pluja, que va fer acte de presència aquell vespre obligant a ajornar l’acte.

Així doncs, l’organització del pregó oferirà l’espectacle “Priscilla, la Reina de les Rentadores”, una versió del musical Priscilla, Reina del Desert.

La versió palafollenca mostra a 3 drag-queens que també viuen tota una odissea pel desert però, en aquest cas, amb un guió adaptat a la realitat palafollenca.

Toni Selvaggi, un dels encarregats de l’organització de l’espectacle, destacava el caràcter singular del pregó palafollenc, i remarcava també la importància de la participació de la ciutadania en la seva preparació.

Per a arribar a oferir l’espectacle davant del públic, els membres de l’equip del pregó van començar a treballar en el guió ja al mes de maig, i de seguida van començar els assajos, cada cop més regulars, durant tot l’estiu.

Per a l’edició d’enguany del pregó s’hi ha involucrat una vuitantena de persones, tot i que alguns anys s’han arribat a agrupar més d’un centenar de persones en la seva preparació.

Des del passat mes de febrer, els diversos pregons de les anteriors edicions de la Festa Major de Palafolls estan disponibles en vídeo al canal de Youtube de l’Ajuntament, per tota aquella persona que vulgui rememorar anteriors moments d’aquest inici de la Festa Major de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics