URGENT

Malgrat obre diumenge els actes de la Setmana Europea de la Mobilitat

Compartiu aquesta història

Aquests dies, la Setmana Europea de la Mobilitat farceix el territori d’actes diversos centrats en promoure una mobilitat sostenible i segura, uns millors hàbits en el desplaçament i una millora del medi ambient.

En el cas de Malgrat de Mar, enguany els actes se celebren aquesta setmana vinent, encetant-se aquest proper diumenge amb la tradicional pedalada, activitat que inaugura la celebració d’aquesta setmana.

Segons ha informat el consistori malgratenc, la sortida de la pedalada, organitzada amb la col·laboració de Los Chivos BTT 2016, és aquest diumenge a les 10 del matí des de davant de l’edifici de l’Ajuntament.

El recorregut finalitzarà al Parc Francesc Macià, on s’hi oferirà una xocolatada popular.

Malgrat de Mar continuarà divendres vinent amb l’activitat “Al carrer tots hi pintem!”, on un any més els alumnes del cicle Infantil de les diferents escoles de Malgrat de Mar ocuparan el carrer davant la seva escola durant des de les 9:30 h i fins a les 12 h i faran pintures a terra.

L’objectiu de l’activitat, segons l’Ajuntament, és reivindicar la figura del vianant davant dels vehicles. El municipi celebra des de fa gairebé 20 anys el Dia Sense Cotxes.

La Setmana Europea de la Mobilitat a Malgrat de Mar es tancarà ja al mes d’octubre, amb una nova passejada cultural, inclosa dins de les Jornades de Patrimoni Local, organitzades des de les regidories de Patrimoni i Medi Ambient.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics