L’Esbart Joaquim Ruyra enceta una nova temporada amb 55 anys a les espatlles

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El proper dilluns 1 d’octubre, l’Esbart Joaquim Ruyra de Blanes arrenca els assajos d’una nova temporada.

Ho fa després d’un any marcat per la celebració del seu 55è aniversari, una fita que han commemorat amb múltiples actes i espectacles.

Primerament va ser amb l’espectacle “Estem d’aniversari”, seguit d’una actuació global de tots els grups de l’esbart, trobades amb més agrupacions, un aniversari que encara segueix fins el proper mes de novembre.

Els assajos amb els infants i joves de l’Esbart, però, comencen d’aquí a una setmana. Segons destaca Marc Coll, un dels membres de l’Esbart, es tracta d’una tasca molt important a l’hora de formar els més joves de la colla i de comptar amb ells per implicar-se amb el projecte en el futur.

L’Esbart ja ha fet públics els horaris dels assajos, que seran els dimarts, dimecres i dijous a la tarda, i que estan dividits per grups d’edat entre P3 i 2n d’ESO. La informació completa es pot consultar a través de les xarxes socials de l’Esbart.

Fa pocs dies, l’Esbart Joaquim Ruyra tornava d’un viatge a Amsterdam, on van participar en diverses activitats tant en aquesta ciutat com també a Brussel·les, actuant amb la Cobla Amsterdam d’Holanda i fent també un taller de sardanes.

Tot plegar, només una mostra de la temporada frenètica que ha viscut l’Esbart aquest darrer any.

Tal i com han informat a través de les xarxes, tots els interessats en apuntar-se a l’entitat poden contactar a través de la pàgina de Facebook de l’Esbart, des d’on es resoldran els dubtes que puguin sorgir de cara a la nova temporada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics