L’Amateur del CD Palafolls aconsegueix la primer victòria de la temporada contra l’Arbúcies

Imatge del partit. CD Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equip de futbol palafollenc va aconseguir els primers 3 punts de la lliga aquest cap de setmana. Va ser aquest dissabte al Palastàdium contra l’Arbúcies, rival contra qui l’equip va aconseguir una treballada victòria per 3 a 2.

El marcador del partit va encetar-se amb un primer gol dels visitants només començar, al minut 1 de joc. Un cop d’efecte que deixaria pràcticament tota primera part sense gols fins just als compassos finals, al minut 44, quan Joan Marquez obria el marcador palafollenc amb un primer gol de penal.

Amb empat a 1 al marcador s’arribaria al descans, i poc després d’iniciar-se el segon temps el Palafolls començaria a marcar el ritme que els portaria cap a la victòria.

3 minuts després de l’inici de la represa, al minut 48, Ayoub Nejjar marcaria el 2 a 1 pels palafollencs, i el mateix jugador aconseguiria eixamplar distàncies al minut 77 amb el 3 a 1 favorable als locals.

Just abans del final de l’enfrontament, l’Arbúcies aconseguiria reduir distàncies amb el gol del 3 a 2, però que seria insuficient per evitar la victòria palafollenca.

D’aquesta manera, l’Amateur A aconsegueix els primers 3 punts i la primera victòria de la temporada, després d’un inici accidentat amb 2 derrotes consecutives. L’equip ocupa ara la 15a posició de la taula.

El club s’enfrontarà a casa del Sauleda aquest proper dissabte a les 4 de la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics