URGENT

L’hoquei de Blanes torna a comptar amb un equip femení

Compartiu aquesta història

Aquest passat cap de setmana, la Ciutat Esportiva Blanes va acollir, com fa habitualment, partits de diferents disciplines esportives.

Dissabte, però, el partit que es disputava al pavelló del recinte tenia un caràcter especial, i és que es tractava d’un enfrontament entre el Club Patí Blanes Atlètic, en la seva categoria MiniFem, i el CP Voltregà.

En aquest sentit, aquest partit significava el retorn a Blanes de l’hoquei femení, després ara fa diversos anys desaparegués el club de la ciutat.

Segons publiquen des del bloc Akopsdstick, el CP Blanes Atlètic va començar a finals de la passada temporada una campanya per captar noves jugadores i crear una base femenina al club.

Arran d’aquesta iniciativa, actualment el club ha pogut tirar endavant l’equip de la categoria MiniFem, format per 8 nenes de 6 a 9 anys, algunes d’elles novelles en l’hoquei.

Segons el portal, la intenció del CP Blanes Atlètic és poder consolidar l’equip i treballar per poder ampliar, a curt termini, la secció femenina del club amb equips de les diferents categories.

El partit de dissabte, corresponent a la primera jornada de la Lliga Catalana de la categoria MiniFem, va acabar amb victòria dels visitants, després d’imposar-se a les tres parts davant d’un Blanes que es va mostrar combatiu durant l’enfrontament i a la vegada il·lusionat per la temporada que enceta aquest nou equip dins del club.

 

Foto: http://akopsdstick.blogspot.com

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics