Blanes posa en marxa diversos projectes de millora de pavimentació i accessibilitat al municipi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta d’un projecte que ha de servir per millorar diversos punts de la via pública que presenten deficiències en el paviment o bé en les seves condicions d’accessibilitat.

Segons el consistori, l’objectiu de les obres és, per una banda, tenir cura del manteniment del paviment per la degradació que pateix en determinats espais i, per l’altra, suprimir les barreres arquitectòniques existents.

Avui dimecres, les obres s’estan duent a terme en diversos trams de l’Avinguda Joan Carles I, i durant el proper mes d’octubre es faran en més espais del municipi.

A banda del centenar d’espais on s’actuarà, l’Ajuntament destaca tres principals actuacions. Aquestes són el condicionament d’una zona d’estacionament a Mas Borell, un nou accés amb escales per comunicar dos carrers del barri de Mas Enlaire, i per últim el condicionament d’un pas elevat de vianants al Passeig de Santa Bàrbara.

La primera actuació permetrà netejar i acondicionar el solar situat entre l’Institut S’Agulla i el Centre de Recursos Pedagògics La Selva II de Blanes, utiltzat com a aparcament, i que es troba en estat precari malgrat que ja s’utilitzi com a tal.

Les escales de Mas Enlaire permetran comunicar els carrers Riera Alta i Rambla Joaquim Ruyra. Actualment ja hi ha una rampa accessible entre aquestes dues vies, però que queda interrompuda pels edificis. Segons el consistori, amb les obres es podrà prolongar i completar la connexió.

Pel que fa al pas elevat de vianants al Passeig Santa Bàrbara, s’ha dut a terme la demolició, ampliació i reconstrucció de voreres, reordenació d’alguns elements i la instal·lació d’una barana protectora.

Segons ha informat el consistori blanenc, les obres haurien de finalitzar aquest mateix mes d’octubre, i s’hi han invertit entorn als 170.000 euros.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics