Mas Prats impulsa aquest nou curs xerrades periòdiques sobre diversos temes

Escola Mas Prats
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta d’un nou cicle que comença a partir de demà dimecres en aquest centre educatiu de Palafolls, i que s’allargarà al llarg de tot aquest curs.

Aquestes xerrades abastaran múltiples i diverses temàtiques d’interès no només pels pares, mares i famílies dels alumnes de Mas Prats, sinó també per la resta de famílies d’altres centres i la ciutadania en general.

La primera de les xerrades, demà, va a càrrec de la cap d’estudis de l’escola, Míriam González, i es parlarà sobre la importància de la parla en infants de 0 a 5 anys.

En parla Laura Duarte, directora de l’Escola Mas Prats.

La primera xerrada tindrà com a principal públic objectiu les famílies amb infants de curta edat, però Duarte assegura que les temàtiques intentaran donar cabuda a diferents franges d’edat.

En aquest sentit, des del centre ja s’ha contactat amb altres persones perquè puguin anar a l’escola a impartir les ponències, tant del propi centre com també de fora.

Duarte posa com a exemple una xerrada sobre hàbits d’estudi, adreçada principalment a alumnes de cicle superior, una conferència sobre electroescriptura o tallers de diversos temàtiques.

Mas Prats vol programar aquestes xerrades de forma periòdica, i tot i que no s’hagi concretat encara un calendari fix, des de la direcció expliquen s’intentaran programar les xerrades cada un o dos mesos.

Duarte ha avançat que s’ha contactat amb la Policia Local de Palafolls per fer tres xerrades –una per cada trimestre–, sobre transsexualitat, educació viària i xarxes socials, seguint la línia que ja s’havia desenvolupat aquest mateix curs passat.

Segons ha explicat la directora de Mas Prats, les xerrades seran anunciades a través de l’agenda cultural de Palafolls. la primera cita, de moment, és demà dimecres a les 3 de la tarda, i s’hi pot assistir lliurement i de forma gratuïta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics