URGENT

L’Ajuntament celebra avui el primer ple després de l’estiu, marcat pels assumptes econòmics

Compartiu aquesta història

El consistori celebra aquesta tarda sessió ordinària del ple municipal, la primera després de l’estiu.

L’ordre del dia està format per 13 punts, la major part dels quals sobre qüestions econòmiques de l’ens local.

Després de l’aprovació de les actes de les sessions anteriors, el ple comença amb la modificació del representant de la corporació dins d’òrgans col·legiats que són competència del ple.

Seguidament es posarà damunt la taula la proposta d’adequació de retribucions d’empleats del consistori a la llei de pressupostos 2018, així com l’adequació de retribucions de determinats llocs de treball.

A partir d’aquí, la sessió continuarà amb els assumptes de la comissió informativa de serveis econòmics, on es concentra el gruix de qüestions econòmiques.

En aquesta part del ple es donarà compte de pagaments i qüestions pressupostàries diverses, així com també es portaran a aprovació 3 comptes.

Es tracta del compte de la gestió recaptatòria per l’Oficina de la Diputació de Barcelona de l’exercici 2017, la recaptació de multes de la mateixa oficina i, per últim, el compte general de l’Ajuntament de Palafolls de l’exercici de l’any passat.

Com és habitual en les sessions ordinàries, el ple acabarà amb el torn de precs i preguntes.

La sessió d’avui començarà una hora abans del que és habitual. Serà a les 6 de la tarda, i com sempre es podràs seguir des de la mateixa sala de plens o bé per aquesta emissora, al 107.7 de la FM o per www.radiopalafolls.cat.

Una tarda vespre de divendres marcada també pel pregó de la Festa Major, que es representa a les 9 a la plaça de Poppi, 3 setmanes després que s’hagués d’ajornar per culpa de la pluja.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics