URGENT

Palafolls ja té nou Hereu i Pubilla

Compartiu aquesta història

Dissabte es va celebrar al nostre municipi una jornada en què va ser protagonisme el món del pubillatge, i en què es van proclamar els nous representants locals d’aquesta tradició.

Cristina Ribas i Arnau Mesa són la nova Pubilla i el nou Hereu de Palafolls, mentre que Marc Grimal i Marta Matamoros són els nous Hereuet i Pubilleta.

L’elecció va tenir lloc al vespre, després d’un matí de proves i exàmens dels aspirants a agafar el relleu als actuals representants del pubillatge a Palafolls.

A la tarda es va seguir amb una cercavila, on hi participaven un centenar d’hereus i pubilles d’arreu de Catalunya, i que va acabar a la plaça de Poppi, on es va fer la proclamació dels nous hereu i pubilla.

Així ho agraïa el nou hereu, Arnau Mesa, des de l’escenari.

Cristina Ribas, nova pubilla de Palafolls, va aprofitar per agrair la seva elecció, dient que seria “díficil” continuar amb la representació palafollenca després de l’etapa de Paula Lloveras.

El nou hereu i la nova pubilla seran els encarregats de representar el municipi de Palafolls al llarg d’aquesta nova temporada per les trobades d’arreu de Catalunya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics