URGENT

Un taller de risoteràpia tanca el Cap de Setmana de la Gent Gran

Compartiu aquesta història

Aquest matí, el servei del Respir acull l’última de les activitats emmarcades al aquest cap de setmana de la gent gran.

Es tracta del taller de risoteràpia, impartit pel terapeuta del riure Angel Sánchez, i que serveix per tancar 4 dies d’activitats per la gent gran de Palafolls.

El mateix Sánchez ha explicat a Ràdio Palafolls en què consisteix aquest tipus de teràpia i quins són els condicionants per aplicar-la a aquest sector de la població, tenint en compte les seves característiques.

Des de divendres i fins avui, s’ha dut a terme una caminada, una excursió, àpats conjunts, un ball i un homenatge, una programació habitual de les edicions anteriors d’aquest cap de setmana.

Divendres es va començar amb una caminada al Molí d’en Puigverd, es va seguir dissabte amb una excursió al poble de Pals, al Baix Empordà, i un dinar a Salt, i va continuar ahir diumenge amb el ball i l’homenatge a les parelles que celebraven les Noces d’Or.

Xesca Torres, membre de l’Àrea de Serveis Socials del consistori, fa una valoració positiva del que ha donat de sí aquesta nova edició del cap de setmana de la Gent Gran, i ha animat a la ciutadania a participar activament amb la mateixa àrea per proposar noves activitats.

Avui dilluns, el Respir no només acollia el taller de Risoteràpia sinó que també era l’espai on s’ha iniciat la primera sessió del Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua per a persones cuidadores, on hi ha assistit una vintena de persones que s’encarreguen de la cura de familiars dependents o amb algun tipus de dificultat o malaltia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics