URGENT

Nou pas de Palafolls En Comú cap a les municipals

Compartiu aquesta història

Dissabte va celebrar-se al MiD l’assemblea per constituir el que serà el nou espai dels comuns a Palafolls de cara a aquests propers mesos i per les eleccions de l’any que ve.

Es tractava d’una assemblea oberta a tota la ciutadania en la què les diferents formacions polítiques que integren la confluència, com són ICV, EUiA i Podem, van unir-se per integrar la nova marca Palafolls En Comú, un espai que també obre la porta a aglutinar altres formacions d’esquerres que s’hi vulguin sumar.

Ho explica Alexis Guarín, responsable de comunicació d’En Comú Podem.

La proposta de crear aquest nou espai polític va rebre el vot favorable de tots els assistents a l’assemblea, que s’havia obert a tota la ciutadania, militant o no, amb la intenció d’obrir el projecte al municipi.

Segons explica Guarín, l’objectiu és que al llarg d’aquests propers mesos es vagin obrint espais de debat per configurar el projecte de Palafolls En Comú de cara a les eleccions.

Pel que fa als membres de la llista, però, des de la formació asseguren que encara no s’han triat els noms.

ICV-EUiA, que fins ara s’havia presentat amb aquestes sigles, s’agruparà ara sota el paraigües de Palafolls En Comú.

La formació ecosocialista ha obtingut 1 regidor en cadascuna de les dues darreres comtesses electorals on s’havien presentat, els anys 2011 i 2015, i actualment forma part del govern municipal amb el PSC i l’exregidor de Ciutadans Martí Victòria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics