URGENT

ERC de Blanes denuncia que l’alcalde ha tirat pel dret amb el decret de restricció horària d’una discoteca

Compartiu aquesta història

El consistori blanenc anunciava dimecres la signatura d’un decret d’alcaldia que obliga a limitar l’horari de tancament de la Discoteca Arena de Blanes, situada al barri dels Pins, i que des d’ara i fins al juny haurà de tancar a les 4 de la matinada enlloc de fer-ho a les 6 com fins ara.

A través d’un comunicat, els republicans denuncien que l’alcalde, Mario Ros, ha pres ell sol la decisió de signar aquest decret. Segons la formació, Ros ha “ignorat” el conjunt de grups municipals, que haurien estat “utilitzats” a través de la Junta de Portaveus per “rentar la imatge”, “fer difusió d’una cosa que no és” i “mirar de mostrar unes “complicitats polítiques” que no consideren que hagi aconseguit.

En aquest sentit, ERC denuncia que després dels aldarulls de la matinada de l’11 de setembre es van dur a terme diverses Juntes de Portaveus on, segons els republicans, no es va aclarir quina havia de ser la solució i mesures per prendre davant de les problemàtiques de l’oci nocturn.

Al ple del passat dia 27, la formació va preguntar a l’alcalde sobre la qüestió i, segons afirma el partit, Ros “no va poder donar cap resposta coherent o sincera”.

A partir d’aquí denuncien que es van assabentar de la signatura del decret d’alcaldia pocs minuts abans de fer-se pública la notícia per part del mateix Ajuntament, una decisió que ERC creu que l’alcalde hja pres sense tenir en compta la resta del ple.

Al comunicat, els republicans també aprofiten per felicitar als agents de la Policia Local i Mossos d’Esquadra per la seva feina, així com critiquen que els responsables de comunicació del consistori es vegin obligats a fer tasques “més enllà de les que els pertocarien”.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics