URGENT

Un incendi afecta dues terrasses del passeig de Mar de Blanes

Compartiu aquesta història

Aquesta matinada, 7 dotacions dels cossos d’emergència han treballat per extingir un incendi que ha afectat a dues terrasses de restaurants del Passeig de Mar de Blanes.

L’incendi, que no ha provocat danys personals, hauria començat pels volts de les 3 la matinada, quan un veí del municipi ha donat l’avís a la Policia Local de Blanes.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, fins al lloc dels fets s’hi ha traslladat fins a 3 dotacions de la Policia Local, i han comprovat com el foc avançava amb rapidesa i era de magnitud considerable. Això ha fet que quedés afectada posteriorment una segona terrassa, situada just al costat del primer restaurant on hauria començat el foc.

En les tasques d’emergència hi ha treballat la Policia Local, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, una patrulla dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del SEM. El cos local de seguretat ha avisat als propietaris dels locals afectats, i un cop controlat i extingit l’incendi s’ha acordonat la zona, on s’investigaran les causes del succés.

Segons el consistori, no es descarta de moment cap hipòtesi, però es creuria que no és cap foc intencionat i que podria haver-se originat per culpa d’un curtcircuit elèctric.

Les dues terrasses afectades han quedat totalment calcinades, quedant cremades tant les carpes com també el mobiliari que hi havia.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics