URGENT

L’Ajuntament adjudica avui les obres del carrer Folch i Torres

Compartiu aquesta història

Així ho va assegurar el regidor de l’àrea de Territori del consistori, Josep Rueda, a la seva entrevista del programa Assumptes Interns aquest dimecres.

Rueda va dir que avui divendres s’adjudiquen aquestes obres de remodelació del carrer Folch i Torres, al barri de Sant Lluís,  que van sortir a licitació el passat mes de maig.

El projecte preveu fer canvis visualment importants, com són la reurbanització i millora del ferm i paviment del carrer, la incorporació de nou arbrat i vegetació, nou mobiliari urbà i també una senyalització renovada, entre d’altres actuacions.

Després dels canvis que van proposar els veïns a través de les reunions , es va tirar endavant el projecte definitiu.

De cara a la setmana vinent, el consistori preveu iniciar el replanteig de les obres, establint per quins trams s’actuarà i començant a col·locar la senyalització provisional.

Per altra banda, Rueda va explicar que el projecte d’obres al carrer Roig i Jalpí, també pendents, està actualment en fase de redacció, i es preveu licitar i executar durant el 2019 ja que les obres formen part d’una subvenció que així ho exigeix.

El regidor també va parlar sobre l’evolució del projecte de rehabilitació del Castell de Palafolls. En aquest sentit, va explicar que ara fa unes setmanes es van iniciar unes actuacions d’urgències per consolidar un dels murs, però que van haver d’aturar-se per la troballa d’unes restes arqueològiques.

Malgrat aquest fet, Rueda preveu que a finals del mes de novembre ja pugui iniciar-se el projecte.

Durant l’entrevista, el regidor també va defensar les actuacions per reparar el paviment de la passera, que tindrà un sòl d’alumini i ha de ser, segons afirma, la solució definitiva, i també ho va afirmar en el cas de les esquerdes de la caserna, amb la injecció de resines expansives.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics