El Grup de Muntanya de Palafolls estrena temporada aquest diumenge al Montseny

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb el final de l’estiu i l’inici del nou curs són moltes les entitats que comencen la seva temporada d’activitats. És el cas, per exemple, del Grup de Muntanya de Palafolls, que aquest cap de setmana ja es calça les botes per un nou calendari d’excursions.

Ho fan demà diumenge amb una sortida al Montseny. Serà, tal com han explicat des de l’entitat, una sortida llarga, que permetrà gaudir de l’entorn del massís en aquesta època de tardor, amb tota la riquesa visual que ofereixen els boscos en aquesta estació.

Toni Selvaggi, membre de Grup de Muntanya, explica que no serà una sortida difícil tècnicament, però sí que es preveu de llarga durada. En aquest sentit, explica que se sortirà des de Sant Marçal, pujant primer al cim de les Agudes. D’allà s’arribarà fins al Turó de l’Home, per dirigir-se després cap a Sant Bernat i acabar altre cop al punt d’inici.

En total, la ruta és d’una vintena de quilòmetres.

Des del Grup expliquen que la voluntat és, precisament, fer excursions a la muntanya, més enllà de passejades, però que la intenció és obrir-ho a tota la gent mínimament habituada a fer sortides als cims.

De fet, tal i com aclareix Selvaggi, les sortides es fan al ritme de la gent que està menys preparada físicament, sense deixar a ningú enrere.

A la vegada, recorda que a la sortida d’aquest diumenge cal que la gent es porti el seu esmorzar i dinar, i que es faran parades per fer aquests àpats.

El lloc de trobada d’aquesta sortida serà a l’aparcament de les Ferreries a les 7 del matí, on es reuniran els interessats a participar en la sortida i s’agafaran els cotxes per anar fins a Sant Marçal.

La propera sortida que organitza el Grup de Muntanya serà el proper diumenge 25 de novembre, dia en què es preveu fer una via ferrada.

 

Foto: dexcursio.net

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics