URGENT

L’Ajuntament continua investigant les caigudes de llum a Sant Lluís

Compartiu aquesta història

En els darrers dies s’han produït més talls en l’enllumenat públic del barri de Sant Lluís, que se sumen als que hi hagut des de ja fa més d’un mes en aquesta zona de Palafolls.

Segons ha informat el consistori, es continua treballant per esclarir les causes d’aquesta caiguda, i es manté la hipòtesi que podria ser un consum excessiu d’algun abonat el que faria caure la xarxa.

Ho ha explicat el regidor de Serveis a l’Ajuntament de Palafolls, Martí Victòria.

Victòria ha explicat que el consistori treballa juntament també amb Endesa per poder acotar al màxim la zona d’on podria provenir aquest hipotètic consum excessiu, tot i que admet que és una averia difícil de detectar i solucionar, ja que no existeix cap afectació física a la xarxa.

Tot i la dificultat per trobar l’origen del problema, l’Ajuntament assegura que està treballant cada dia per solucionar l’averia, que fa que l’enllumenat públic de Sant Lluís s’apagui i el barri es quedi completament a les fosques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics