URGENT

En marxa les obres per allargar l’avinguda Mediterrània de Malgrat

Compartiu aquesta història

Ahir dilluns van començar les obres per connectar l’avinguda Mediterrània de Malgrat de Mar amb el carrer Sant Elm. Els treballs han fet que des d’ahir s’hagi tancat l’accés a l’aparcament situat davant del cementiri i de l’espai per a gossos.

Segons ha informat el consistori, el projecte consisteix en la urbanització dels terrenys situats entre el cementiri municipal i el carrer de Sant Elm, que són erms.

Les obres preveuen allargar 225 metres més l’avinguda, que tindrà una amplada de 24 metres. Així, es preveu la creació d’un tram d’avinguda amb doble carril de circulació de vehicles, amb dues zones d’estacionament a cada costat de la calçada.

A l’avinguda, l’Ajuntament preveu incloure-hi una mitgera central amb gespa, així com també hi haurà un carril bici.

Segons el consistori malgratenc, el fet que s’allargui l’avinguda Mediterrània comportarà també que es prolonguin els carrers de Sant Elm i Caporal Fradera, aquest últim també amb millores urbanístiques.

El projecte d’allargament de l’avinguda Mediterrània és una proposta que ja es recollia al Pla de Mobilitat de Malgrat redactat ara fa dues dècades, i que la contemplava com una anella de circumval·lació del municipi.

Aquest pla de mobilitat va ser revisat l’any passat, i es va decidir que quan es reobri l’avinguda, aquesta sigui de doble sentit i que el carrer Sant Elm mantingui el sentit de circulació cap a Barcelona.

Els canvis a l’avinguda comportaran modificacions també en altres vies del municipi, com el Passatge de les Ànimes, que es planteja de doble sentit de circulació, i el carrer de la Llibertat, que canviarà el sentit que tenia fins ara.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics