Les obres de reforma del Passeig Marítim de Malgrat, a punt d’adjudicar-se

Imatge del projecte de remodelació del Passeig Marítim de Malgrat - Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Així ho ha afirmat la regidora d’Urbanisme de Malgrat de Mar, Mireia Castellà, en declaracions a Ona Malgrat, on ha explicat que l’adjudicació de les obres es troba en la seva fase final, i que breument es podrà anunciar ja l’empresa que se n’encarregarà. Segons ha explicat la regidora, hi ha una dotzena d’empreses candidates per dur a terme els treballs.

Segons ja va explicar el govern malgratenc el passat mes de setembre, la intenció és iniciar el més aviat possible aquests treballs, ja que el projecte de reforma del passeig preveu dur a terme una primera fase aquest proper hivern, abans de l’inici de la propera temporada turística.

El projecte, en aquest sentit, es planteja en dues fases, que es duran a terme en aquest proper hivern i el següent. La primera fase, prevista per aquest hivern, comprèn el tram entre la plaça de l’Àncora i l’avinguda dels Països Catalans, mentre que la segona, que s’allargarà fins a Sta. Susanna, està plantejada de cara al següent hivern.

Castellà ha declarat a Ona Malgrat que el projecte feia temps que estava “en un calaix” i que “necessitava una empenta”.

El projecte de reforma del passeig va rebre crítiques per part d’una sector de la ciutadania, que sota el paraigües de la Plataforma Ciutadana per un Passeig Marítim de Tothom i Per Tothom.

La iniciativa ha reclamat diàleg amb el consistori, explicant que no són contraris a la reforma del passeig, però considerant que manca consens i que les contribucions especials que hauran d’assumir els veïns són excessives.

El consistori, al seu torn, va defensar que es tracta d’un projecte amb el qual fa més de 10 anys que es treballa, i del que s’havien acordat molts aspectes ja amb l’anterior equip de govern, i que la contribució del 30% per part dels veïns és una decisió que consideren “un pas més” per arribar a un equilibri econòmic just pels malgratencs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics