URGENT

Declaren3 blanencs per col·locar llaços grocs davant d’un restaurant

Compartiu aquesta història

Aquest dijous han estat citats a declarar 3 membres del CDR per uns fets que es remunten a finals del passat mes d’agost, quan el propietari d’un restaurant del passeig Cortils i Vieta de Blanes va protagonitzar una picabaralla amb aquests 3 activistes que haurien intentat col·locar llaços grocs davant de l’establiment.

Segons informa el Diari de Girona, la denúncia als 3 activistes l’¡ha interposat l’amo del restaurant. L’home denuncia diversos insults i intents d’accedir al seu negoci per part de les tres persones citades a declarar.

La Guàrdia Civil els acusa, per aquests fets, de delictes d’odi, injúries i desordres públics, tot i que la defensa afirma que el motiu de la denúncia són els fets que van ocórrer després de la col·locació dels llaços, i no pas aquest darrer fet.

L’advocada dels acusats qualifica “agosarada” els delictes pels quals s’acusa als 3 membres del CDR, que s’ha acollit al seu dret de no declarar a l’espera de poder analitzar el contingut de l’atestat i la denúncia. A la vegada, la defensa no descarta presentar una denúncia en contra el propietari del restaurant.

Segons recull l’ACN, fonts del CDR afirmen que no seria la primera denúncia que fa l’amo del restaurant contra membres del col·lectiu.

 

Foto: Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics