Més de 3 dècades de castanyada amb la Puput de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà dimecres, 31 d’octubre, arriba una de les nits amb tradició arrelada al nostre municipi i arreu del territori. És la nit de la castanyada, que un nou any, i ja en van més de trenta, organitza la Puput de Palafolls.

Així, a partir de les 9 de la nit de demà, el parc de Joaquim Ruyra s’omplirà d’olor de castanyes i també de vi dolç, moscatell i garnatxa.

Una festa popular oberta a tot el municipi on es couran entorn als 90 quilos de castanyes i on s’oferirà també ambientació musical durant tota la vetllada.

L’organització, com ja és tradició a Palafolls en les darreres dècades, va a càrrec de l’entitat cultural de La Puput.

David Alenyà n’és un dels seus membres.

Després de més de 30 anys, la castanyada de la Puput s’ha convertit en una de les activitats populars amb més trajectòria juntament amb altres iniciatives que també impulsa l’entitat, com per exemple el Sant Antoni.

Després de més de 3 dècades, Alenyà ha volgut destacar l’evolució de la castanyada, que amb el temps ha anat aprenent a conviure amb altres tradicions que no són autòctones, com és el cas del Halloween, però que malgrat tot conviuen i fan que es continuï vivint una ambient popular a la nit de Tots Sants.

La castanyada començarà a les 9 del vespre al parc de Joaquim Ruyra i és, com sempre, un acte gratuït.

A d’altres municipis, com Malgrat de Mar, s’organitzen altres activitats emmarcades en la celebració de la castanyada, com és en aquest cas una gimcana demà la tarda per a mainada dels cursos d’infantil i primària, al parc de Francesc Macià.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics