Renfe convoca una nova vaga que afectarà des d’aquesta nit i tot demà el servei de Rodalies

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El sindicat CGT ha convocat una jornada de vaga per demà dimecres 31 d’octubre que afectarà al servei de trens rodalies i regionals de Catalunya, així com també els trens de mitjana distància i de gran velocitat.

Segons ha informat la companyia, des de les 11 d’aquesta nit i durant tot demà dimecres, s’estableix el dispositiu de serveis mínims.

D’aquesta manera, Rodalies prestarà el seu servei en un 66% en el període comprès entre les 6 del matí i dos quarts de10 del matí i entre les 5 de la tarda i dos quarts de 9 del vespre. Pel que fa a la resta de la jornada, segons informa la companyia, circularà només 1 de cada 3 trens.

Entre d’altres, es veurà afectada la línia R1 del Maresme, que a partir de les 11 d’aquesta mateixa nit ja no circularà cap dels trens que queden fins acabar la jornada entre Molins de Rei i Mataró i entre Mataró i l’Hospitalet.

En l’àmbit de la Llarga distància Convencional i Alta Velocitat, Renfe assegura un servei del 72% dels trens afectats, i un 63% en el cas dels trens Avant.

Segons ha informat la companyia ferroviària, s’ha ofert als usuaris afectats la possibilitat de canviar el bitllet per una altra data sense cap cost afegit, o bé el retorn dels diners del bitllet si finalment decideixen no utilitzar el servei.

La vaga, que comença les afectacions avui a les 11 de la nit i s’allargarà fins les 11 de la nit demà dimecres, s’ha convocat durant l’operació sortida del pont de Tots Sants en defensa dels ferrocarrils públics i d’una jornada laboral de 37 hores i mitja.

Per a més informació sobre els horaris i trens afectats per aquesta jornada de vaga, els usuaris poden consultar el web rodaliesdecatalunya.cat, les app’s de Rodalies de Catalunya i de Renfe Cercanías, o bé trucar al telèfon 900 41 00 41.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics