URGENT

Renfe convoca una nova vaga que afectarà des d’aquesta nit i tot demà el servei de Rodalies

Compartiu aquesta història

El sindicat CGT ha convocat una jornada de vaga per demà dimecres 31 d’octubre que afectarà al servei de trens rodalies i regionals de Catalunya, així com també els trens de mitjana distància i de gran velocitat.

Segons ha informat la companyia, des de les 11 d’aquesta nit i durant tot demà dimecres, s’estableix el dispositiu de serveis mínims.

D’aquesta manera, Rodalies prestarà el seu servei en un 66% en el període comprès entre les 6 del matí i dos quarts de10 del matí i entre les 5 de la tarda i dos quarts de 9 del vespre. Pel que fa a la resta de la jornada, segons informa la companyia, circularà només 1 de cada 3 trens.

Entre d’altres, es veurà afectada la línia R1 del Maresme, que a partir de les 11 d’aquesta mateixa nit ja no circularà cap dels trens que queden fins acabar la jornada entre Molins de Rei i Mataró i entre Mataró i l’Hospitalet.

En l’àmbit de la Llarga distància Convencional i Alta Velocitat, Renfe assegura un servei del 72% dels trens afectats, i un 63% en el cas dels trens Avant.

Segons ha informat la companyia ferroviària, s’ha ofert als usuaris afectats la possibilitat de canviar el bitllet per una altra data sense cap cost afegit, o bé el retorn dels diners del bitllet si finalment decideixen no utilitzar el servei.

La vaga, que comença les afectacions avui a les 11 de la nit i s’allargarà fins les 11 de la nit demà dimecres, s’ha convocat durant l’operació sortida del pont de Tots Sants en defensa dels ferrocarrils públics i d’una jornada laboral de 37 hores i mitja.

Per a més informació sobre els horaris i trens afectats per aquesta jornada de vaga, els usuaris poden consultar el web rodaliesdecatalunya.cat, les app’s de Rodalies de Catalunya i de Renfe Cercanías, o bé trucar al telèfon 900 41 00 41.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics