URGENT

Jornada d’ensopegades per l’amateur A i el juvenil del CD Palafolls

Compartiu aquesta història

El club palafollenc venia d’una jornada positiva el passat cap de setmana, quan l’amateur A trencava la ratxa de derrotes que portava amb un empat i l’equip juvenil s’imposava amb una golejada al Palastàdium.

El panorama, però, s’ha girat completament aquest cap de setmana, amb derrotes per tots dos equips, que han caigut de forma dolorosa en els seus dos respectius enfrontaments.

L’equip de l’amateur A va perdre aquest dissabte a la tarda contra el CD Malgrat per un contundent 6 a 1, en un partit que va arribar al descans amb la balança molt decantada pels malgratencs, amb un marcador de 4 a 1.

L’únic gol dels palafollencs el va marcar Daniel Gámiz al minut 31, i que suposaria el 3 a 1 provisional.

A la represa, el resultat del marcador no es mouria fins els darrers compassos de partit, quan un penal va permetre al Malgrat marcar el cinquè al minut 87, i dos minuts més tard, just abans d’acabar els 90 minuts, l’equip local marcava el gol de la sentència que suposava el 6 a 1 definitiu.

Aquesta és la setena derrota per l’amateur A del CD Palafolls, que continua enclavat en la 17a posició amb 5 punts.

No gaire millor li van anar les coses a l’equip del juvenil, que també jugava fora de casa. En aquest cas, ho feia al camp del Sils-La Selva Club Futbol B, equip contra qui van perdre per 6 a 3.

El partit però, va començar molt disputat, ja que es va arribar al descans amb empat 3 al marcador, i en alguns moments amb liderat palafollenc, quan l’equip arribava a guanyar per 2 a 3 al minut 32.

A la represa, però, el Sils va reaccionar i va iniciar una ofensiva que acabaria amb 3 gols als minuts 60, 73 i 80, que acabaria imprimint el resultat definitiu de 6 a 3 al marcador.

El resultat no permet al Juvenil moure’s de la 9a posició, que continua ocupant amb 3 punts.