URGENT

ERC creu que el govern no té en consideració les propostes de l’oposició

Compartiu aquesta història

Dimecres passava pel programa Assumptes Interns, Jordi Villaret, el segon regidor d’ERC Palafolls convidat en aquest espai d’entrevistes sobre l’actualitat política municipal.

El regidor passava pel programa una setmana després d’aprovar-se les noves ordenances fiscals que regiran a Palafolls el 2019, les quals van rebre el vot en contra dels republicans.

Villaret ha argumentat aquesta decisió pel fet que no es tinguessin en compte les propostes que també van presentar els republicans a les ordenances, com la bonificació als vehicles elèctrics, la supressió de la nova quota de l’EMMiD o la fiscalitat progressiva.

El regidor republicà va dir que “el problema de fons” és la manca de consideració del govern cap a l’oposició quan aquesta fa propostes.

El regidor va parlar sobre l’estat de la caserna, insistint en què tot plegat és culpa d’una mala gestió prèvia del projecte i lamentant que el govern sempre justifiqui els problemes degut a “imprevistos”.

En aquest sentit, Villaret va fer una consideració semblant en el cas de la passera, tot i que va dir que s’esperaria a fer una valoració de la decisió de col·locar un nou sòl d’alumini un cop s’observi, o no, la seva idoneïtat.

En l’aspecte de la tasca política al consistori, el regidor considera que el govern no facilita la tasca fiscalitzadora de l’oposició, tant als plens com a les reunions que mantenen.

De cara a les eleccions del proper 2019, Villaret ha assegurat que ERC vol seguir apostant per la figura de Francesc Alemany com alcaldable de la formació a Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics