URGENT

L’Escola d’Adults ofereix diverses jornades de portes obertes pels seus cursos d’anglès

Compartiu aquesta història

Ja fa una setmanes que l’espai va iniciar el nou curs 2018-2019 en les seves diverses vessants, entre elles l’oferta de cursos de llengua anglesa.

És precisament en aquests grups on ara, des del centre, s’ha volgut donar una empenta i obrir-los a la ciutadania a través de diverses jornades de portes obertes.

Així, durant aquesta setmana i la que ve, aquest espai obrirà les portes de les seves classes d’anglès, impartides als mòduls de l’Aula d’Adults de l’Escola de les Ferreries, perquè els interessats en aquests cursos puguin conèixer de primera mà com es fan i què s’hi ofereix.

Segons el consistori l’objectiu és poder valorar de quina manera s’ha d’oferir el servei que fins ara ha ofert l’Escola d’Adults en l’àmbit de la llengua anglesa, i si cal repensar-lo per poder ajustar-se més a les demandes de la ciutadania.

Ho explica Anna Rovira, tècnica d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls.

Els cursos de llengua anglesa és una de les ofertes formatives que té l’Escola d’Adults de Palafolls, i dels seus diversos grups l’Ajuntament ha obert portes obertes en dos d’ells, començant aquest dijous. Per una banda, el nivell B1, els dimarts i els dijous de dos quarts de 6 a les 7 de la tarda, i per l’altra el d’Anglès conversa, amb un rerefons més informal, els divendres de dos quarts de 8 a 9 del vespre.

D’aquesta manera, els interessats en conèixer com es desenvolupen les classes podran veure com funcionen des de dins.

En cas d’estar-hi interessats, des de la mateixa Escola d’Adults se’ls facilitarà més informació sobre el curs o com formular la inscripció.

A banda dels cursos d’anglès, l’Escola d’Adults de Palafolls ofereix també altres cursos d’alfabetització en castellà i català i en diversos nivells, així com també en altres àmbits formatius, com el graduat en educació secundària o l’accés a Grau Superior.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics