URGENT

El MiD inaugura avui l’exposició “Acqua”, de José Manuel Pagán

Compartiu aquesta història

La sala d’exposicions de l’edifici del MiD continua donant espai a expressions artístiques de tota mena, i avui divendres ho fa inaugurant una nova exposició.

Es tracta d”“Acqua”, un recull de pintures del compositor i artista José Manuel Pagán i que a partir d’avui es podrà veure en aquest espai palafollenc.

Pagán, en declaracions a aquesta emissora, ha explicat per quins temes circulen les obres de l’exposició, donant a entendre, per tant, que el títol de l’exposició no és inequívoc.

“Acqua”, en paraules del seu creador, és una exposició d’aquarel·les i tinta xinesa, dos estils amb l’aigua com a base, i on les expressions de cadascun dels quadres són “manifestacions de l’aigua” en diverses de les seves vessants.

L’exposició compta amb més d’una trentena de peces d’aquarel·la creades per Pagán, que dedica part del seu temps lliure, des de fa un any i mig, a la pintura.

Tot plegat, segons explica, perquè considera que l’art és múltiple. Després del seu 69è aniversari, el regal d’unes aquarel·les li va fer iniciar aquesta aventura en el camp de la pintura.

Precisament, l’art en forma de música també té lloc a la inauguració d’avui, que compta també amb una petita actuació.

José Manuel Pagán, resident a Gelida (Alt Penedès) és, entre d’altres, el director de l’Orquestra de la Bona Sort, formada per persones ateses pels serveis de Salut Mental, i que ha esdevingut un projecte que utilitza la música com a teràpia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics