URGENT

L’esbart Joaquim Ruyra tanca el 55è aniversari amb entrades exhaurides per l’espectacle “Tornem a casa”

Compartiu aquesta història

El passat mes de gener, l’esbart blanenc ja representava aquest espectacle, que servia de tret de sortida als actes de commemoració del 55è aniversari.

Ara, el mateix espectacle servirà per cloure aquesta celebració, amb alguns petits canvis en les danses de la proposta.

L’emplaçament, però, serà el mateix que fa 10 mesos enrere, és a dir, la Parròquia de Santa Maria. En aquest sentit, l’esbart proposarà una il·luminació especialment preparada per reconstruir l’església en un escenari amb diferents aspectes.

L’espectacle inclourà algunes novetats respecte l’edició del gener, com un nou bloc que llavors no es va representar, però mantindrà l’esperit de reivindicar l’essència dels esbarts a Catalunya.

En parla Marc Coll, membre de l’Esbart Joaquim Ruyra.

L’espectacle inclou aquest cop un total de 13 danses, 6 de les quals són novetat respecte el programa del gener: “Dansa de l’Oferta”, “Jaleo a Ciutadella”, “Pasquins per la revolta vegetal”, “Mal d’amor mata”, “L’hereu Riera” i “Fandango del sur”. D’altres, però, repeteixen, com el “Ball del Roser”, “Majorales” o “El Mortitxol”, entre d’altres.

Des de l’esbart es plantegen poder celebrar l’any vinent els 700 anys de la parròquia de Blanes amb la inclusió de música en directe als espectacles.

L’espectacle “Tornem a Casa” s’ofereix aquest dissabte a la Parròquia Santa Maria a les 9 de la nit, amb totes les entrades exhaurides des de ja fa setmanes. La commemoració del 55è aniversari de l’Esbart Joaquim Ruyra es completarà demà diumenge amb un dinar de germanor.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics