En breu començaran les obres que canviaran per complet el Carrer Folch i Torres

Compartiu aquesta història

Ja fa temps que el projecte es va començar a posar en comú entre els veïns d’aquest carrer de Sant Lluís, i en els propers dies començarà a materialitzar-se in situ.

Segons ha informat l’Ajuntament, en breu començaran els treballs que han de suposar el rentat de cara d’aquest carrer, que no només han de millorar la imatge de l’espai sinó també canviar diversos aspectes de l’àmbit de la mobilitat al barri.

Les obres van passar per un primer procés d’adjudicació que va resultar nul, després que es detectessin errors en el procediment d’entrega de la documentació.

Això va obligar, seguint els tràmits legals, a anul·lar el procés i a tornar a posar a licitació les obres, que finalment van adjudicar-se, ara fa un mes, a l’empresa Germans Cruz.

El projecte de reforma del carrer Folch i Torres va passar per diverses fases en què es va incloure també la participació dels veïns a través, per exemple, d’una bústia de suggeriments, i després de diverses reunions es va decidir tirar endavant el projecte definitiu.

Segons explica Josep Rueda, regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament, malgrat els moviments en el procés d’adjudicació, el projecte és el mateix que es va acordar amb els veïns.

El projecte servirà per actuar en diversos fronts d’aquesta zona de Sant Lluís. L’objectiu és renovar i millorar el carrer, amb canvis visualment notables, com per exemple la reurbanització i millora del ferm i paviment, la incorporació de nou arbrat i vegetació, nou mobiliari urbà i també una senyalització renovada, entre d’altres actuacions.

Des de l’Ajuntament es destaca que una de les parts més importants és l’obertura del tram del carrer comprès entre el carrer Sant Lluís i el carrer Sant Miquel, que l’Ajuntament considera un espai sense continuïtat.

Les obres de reforma del Carrer Folch i Torres tenen un termini d’execució de 3 mesos i tenen un cost aproximat de 146 Mil 500 euros, que finança la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.