Desmantellen una plantació de marihuana amagada en una masia de Tordera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Desmantellada una plantació de marihuana a Tordera – Mossos d’Esquadra

El cos de Mossos d’Esquadra va localitzar aquest dimecres una plantació de cànnabis en una masia agrícola de la urbanització de Sant Daniel de Tordera.

En total, segons ha informat el cos, l’operatiu va intervenir 590 plantes per valor de 130.000 euros en el mercat il·lícit.

Arran del descobriment, els agents van detenir a 3 persones. Es tracta de dos homes, de 62 anys i 36 anys, veïns de Blanes, i un tercer home, de 35 anys, veí de Tordera.

El descobriment el van fer agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de dels Mossos de la comissaria de Pineda quan patrullaven de forma preventiva per la urbanització de Sant Daniel, al nord-est del municipi. Els policies van notar l’olor característic que desprèn el cànnabis, procedent d’una masia, i van detectar el soroll d’aparells d’aire condicionat a ple rendiment.

Arran d’aquests indicis, els Mossos van organitzar un operatiu per confirmar que dins la masia hi havia un cultiu intensiu de marihuana.

Durant l’operació, els agents van observar els moviments de fins a 3 persones que entraven i sortien de la finca en diverses ocasions. Després de mantenir una conversa amb el propietari de la finca, que va explicar que tenia la casa llogada, els agents van accedir a la masia amb el seu consentiment i van fer la descoberta.

Segons ha informat el cos policial, la finca estava dividida en sis estances, i dues d’elles estaven ocupades per un total de 590 plantes de marihuana. Cada un dels cultius disposava dels seus sistemes de ventilació i extracció i funcionaven de forma independent, mentre que les altres habitacions s’usaven com a magatzems. El sistema elèctric, informen els Mossos, havia estat manipulat.

L’operatiu va acabar amb la denúncia als 3 homes per un delicte de tràfic de drogues i un altre de defraudació de fluid elèctric.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics