L’Amateur A del CD Palafolls no aixeca cap i el juvenil aconsegueix sumar una nova victòria

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El cap de setmana ha tornat a deixar uns resultats negatius pel primer equip del futbol palafollenc, que ha vist com tornava a ensopegar per quarta vegada consecutiva a la lliga de Tercera Catalana.

L’equip ha perdut aquest cap de setmana contra la UE Quart per 2 a 7 al Palastàdium, i continua així enclavat a la part més baixa de la classificació de la lliga.

Malgrat la golejada, el partit va començar amb un gol dels palafollencs, que van encetar el marcador ja al minut 6 de partit amb l’encert de Marcos Martín.

Aquesta situació, però, seria només un miratge per les aspiracions de l’equip, que va veure com els visitants començaven al minut 17 una remuntada que els portaria fins a l’1 a 3 abans d’arribar al descans.

A la represa, el Quart va continuar amb la remuntada, amb un quart gol al minut 47, i 10 minuts més tard el Palafolls aconseguia un segon gol de penal, obra de Fèlix Ortiz, que servia per reduir distàncies, almenys de forma momentània.

Malgrat tot, els visitants van aconseguir tornar a marcar, i ho farien fins a 3 ocasions més, establint un marcador definitiu de 2 a 7. Una nova derrota que continua situant a l’amateur A palafollenc en última posició de la lliga amb només 5 punts.

Una situació radicalment diferent és la que viu l’equip juvenil, que va aconseguir una nova victòria, en aquest cas a casa de l’Hostalric.

Va ser per un contundent 0 a 4, amb dos gols de Delgado, un de Rouimi i un altre d’Agell. Els palafollencs encetaven el marcador just abans d’arribar al descans, i en els darrers compassos de partit, als minuts 80, 85 i 87 aconseguirien els altres 3 gols que permetrien aconseguir la victòria per 0 a 4.

Amb aquest resultat, l’equip juvenil escala a la sisena posició, que ocupa amb 9 punts.

En pàgina de futbol sala, el primer equip del San Luis va caure a casa del líder de la lliga, l’Inter Esportiu Malgrat, per 4 a 2, i es manté 7è de la classificació amb 7 punts.

Un resultat igual però a l’inversa i favorable va ser el que va obtenir l’equip de la primera divisió juvenil, que va imposar-se 2 a 4 a casa del Lloret Esportiu 2012. Amb aquest resultat l’equip aconsegueix mantenir-se en 3a posició, empatat a 15 punts amb el Lloret Costa Brava, quart classificat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics