Malgrat de Mar tindrà el seu Pla d’Emergències

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Malgrat de Mar redacta un document per saber com s’hauria d’actuar en cas que es produeixi un sisme, inundacions, incendis o contaminació d’aigües marines sempre i quan qualsevol d’aquests factors impliquin un risc per a la població.

El document, anomenat pla de protecció civil municipal o pla d’emergències, s’ha encarregat a una empresa especialitzada. El seu cost és d’uns 4.500 euros i podria estar enllestit de cara el mes de maig de l’any que ve, un cop finalitzin els tràmits corresponents i Protecció Civil en doni el vist-i-plau definitiu.

Malgrat de Mar és un municipi turístic, per tant, segons indica la llei catalana, en sobrepassar els 20.000 habitants en època estiuenca està obligat a tenir un pla d’aquestes característiques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics