El ple de l’Ajuntament de Blanes aprovarà demà la modificació del pressupost d’enguany

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Imatge del ple de l’Ajuntament de Blanes – Ajuntament de Blanes

Demà dijous, el consistori blanenc celebra la sessió plenària del mes de novembre, en el que ha de ser una sessió “intensa”, segons ha qualificat el mateix Ajuntament.

A l’ordre del dia destaca, entre d’altres, el debat i aprovació d’una modificació del pressupost d’aquest mateix 2018 que ha de servir per afrontar diverses inversions municipals.

Un altre punt destacat és l’aplicació de diverses condicions de la prestació dels serveis del personal municipal, entre elles la de tornar a la jornada laboral de 35 hores setmanals als treballadors del consistori, després que durant aquests últims anys hagi estat de 37 hores i mitja.

Com a tancament de la primera part del ple es debatrà l’atorgament de subvencions a projectes de cooperació al desenvolupament dins l’àmbit internacional, incloses al pressupost del 2018.

El ple es preveu llarg, entre d’altres, perquè s’inclou a l’ordre del dia el debat i aprovació d’un total de 8 mocions. 5 d’elles són presentades conjuntament pels grups d’ICV-EUiA i Batega per Blanes, mentre que les altres ho són per part de la Comissió de Cooperació, Solidaritat i Cohesió Social, una altra del Partit Popular Català, i una darrera presentada  conjuntament pels grups municipals del PDeCAT i el PSC.

La sessió plenària de demà a l’Ajuntament de Blanes començarà a la seva hora habitual, les 7 del vespre, i s’acabarà amb el torn de precs i preguntes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics