URGENT

Intervenen a Blanes més de 100 quilos d’anxoves que es venien sense cap mena de garantia

Compartiu aquesta història
Imatge del material intervingut – Mossos d’Esquadra

El cos de Mossos d’Esquadra i la Direcció General de Pesca van denunciar, el divendres de la setmana passada, a dos veïns de Pineda de Mar de 47 i 56 anys per una infracció greu a la Llei de Pesca i Acció Marítimes.

Va ser després que es detectés la venda de productes pesquers fora de la llotja de Blanes, una descoberta que van fer Agents de la Unitat Regional de Medi Ambient dels Mossos durant un control fora del recinte.

Segons han informat els Mossos d’Esquadra, durant el control, els agents van aturar un vehicle que duia al maleter un centenar de quilos d’anxova sense cap tipus de document que n’acredités la procedència ni cap garantia per la conservació del producte per la manera com es transportava.

En la mateixa inspecció, informen els Mossos, també es van trobar bàscules i bosses de plàstic utilitzades per vendre al peix al detall a la població sense cap garantia.

Segons explica el cos de Mossos d’Esquadra, aquestes infraccions estan tipificades com a “greus” a la Llei de pesca i accions marítimes i poden suposar multes que oscil·len entre els 301 i els 60.000 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics