URGENT

Malgrat de Mar celebra avui el Dia de la Gent Gran

Compartiu aquesta història

Ho fa després d’haver hagut d’ajornar aquesta diada anteriorment per culpa de la pluja, i el consistori ja ha anunciat que en cas que la meteorologia no acompanyi les activitats es traslladaran al Pavelló de l’Escola Vedruna.

El dia de la Gent Gran arrenca a les 10 del matí amb l’acte inaugural de la diada, a la plaça de l’Eslgésia i s’allarga fins a les 6 de la tarda, incloent tallers, activitats de sensibilització , xerrades, espectacles i un dinar, entre d’altres.

Segons el consitori malgratenc, el Dia de la Gent Gran vol ser un “reconeixement” i donar veui a les persones majors de 65 anys, i és per això que la diada porta per lema “Per una vellesa digna”. Actualment, viuen a Malgrat 3.500 persones majors de 65 anys.

La jornada inclou una petita fira a la plaça de l’Església amb l’objectiu d’exposar i difondre la tasca que es duu a terme des de diferents entitats, administracions, equipaments municipals, residències geriàtriques i centres de dia que treballen per a la gent gran.

Segons el regidor de Gent Gran de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Jofre Serret, s’ha volgut recuperar una festa tradicional que ja se celebrava a Malgrat 40 anys enrere.

Segons afirma Serret, la recuperació d’aquesta diada es fa amb la intenció de “posar en valor” la gent gran, que considera important perquè “són la base, el pilar i els fonaments de la nostra societat”.

Es pot consultar el programa d’actes d’aquest Dia de la Gent Gran a través del web municipal de Malgrat, www.ajmalgrat.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics