URGENT

Malgrat enllesteix les obres de la nova rotonda de l’avinguda Mediterrània

Compartiu aquesta història

Es tracta d’una obra complementària als treballs d’obertura d’aquesta avinguda, però que a la vegada serviran per “endreçar” el trànsit entre aquesta avinguda, el Camí del Pla i l’avinguda del Carme.

Segons ha informat el consistori malgratenc, durant aquesta setmana s’han estat fent els treballs per renovar l’asfaltat al voltant de la rotonda, així com alguns dels trams del voltant que estaven deteriorats.

Segons la regidora d’Urbanisme de Malgrat de Mar, Mireia Castellà, aquest era un punt conflictiu per la mobilitat de la zona, i amb la nova rotonda s’aconseguirà reordenar l’espai, on augmentarà el flux de vehicles.

En aquest sentit, la regidora explica que les obres d’aquesta rotonda són complementàries i sorgeixen de les obres d’obertura de l’Avinguda Mediterrània, que augmentaran al trànsit de vehicles a la zona en una zona que fins ara era “un cul de sac”.

Les obres han costat entorn als 30 Mil euros i les ha portat a terme l’empresa Miquel Molas. A la rotonda s’hi ha col·locat ara un arbre de Nadal, amb la intenció que més tard sigui substituït per un fanal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics