Palafolls torna a superar el mig miler d’aturats aquest novembre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les xifres publicades recentment per l’Observatori de Treball de la Generalitat corresponents al novembre mostren que en el darrer mes de novembre tots els municipis de l’Alt Maresme han experimentat una pujada de les xifres de desocupació.

En el cas de Palafolls, aquest ascens ha estat de 53 persones més respecte l’octubre, situant ara la xifra a les 547 persones a l’atur al nostre municipi.

Es tracta de la primera pujada de l’atur que sobrepassa els 500 aturats, cosa que no succeïa des del passat mes de maig, i quan llavors la xifra era més baixa -504 aturats.

La xifra d’aquest novembre, però, no arriba a la del novembre d’ara fa un any, quan eren gairebé 600 els aturats a Palafolls.

Pel que fa als altres municipis de l’Alt Maresme, també s’ha experimentat una pujada de l’atur. A Malgrat, l’atur ha superat els 1.200 aturats, després que hagi pujat en 173 persones aquest novembre, un increment similar a Calella, on ha estat de 163 aturats més.

A Tordera la pujada ha estat considerablement menor. Aquí l’atur ha incrementat en 18 persones, i en aquest municipi veí són ara en total 1.144 les persones desocupades registrades.

A Santa Susanna l’increment ha estat lleugerament major, amb 25 aturats més, i en el cas de Pineda l’augment és de 261 aturats, situant-se ara en un total de 2.325 persones sense feina.

En el global de la comarca, el nombre de persones en situació d’atur ha superat aquest cop els 25 Mil aturats. En concret són ara 25.584 els desocupats registrats al novembre al Maresme, 621 més que l’octubre passat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics