Malgrat inicia les obres del nou espai polivalent

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Aquesta setmana han arrencat els treballs de construcció del que serà el nou espai polivalent del municipi, després que ara fa un mes el consistori obtingués l’informe favorable de la Direcció General d’Energia, Mines i Seguretat Industrial que li faltava per poder continuar amb el projecte.

Un cop fet el replanteig de les obres, a finals de la setmana passada, aquesta setmana han començat els primers treballs, amb el trasllat dels primers materials a la zona on es construirà aquesta nova pista, a tocar del Camp Municipal d’Esports.

Segons Mireia Castellà, regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament de Malgrat, el fet que l’inici de les obres hagi coincidit amb una setmana de pont farà que els treballs més importants es plantegin de cara a aquest proper dilluns. A partir d’aquí, la previsió és que les obres s’allarguin 3 mesos.

Segons ha informat el consistori, el nou espai polivalent estarà connectat amb el camp municipal d’esports amb un caminet per poder utilitzar els vestuaris i les instal·lacions del camp de futbol, així com un tancament a tot el perímetre.

El projecte, segons explica Castellà, sorgeix de la demanda de les entitats culturals i esportives del municipi davant de la manca d’espais on poder desenvolupar les activitats.

La regidora creu que amb aquest nou espai es podrà cobrir la demanda del teixit associatiu malgratenc.

El plantejament d’aquest nou equipament no ha estat exempt de les crítiques de l’oposició, que considera que és “insuficient” i que “no estarà a l’alçada” de les necessitats de les entitats del poble.

En aquest sentit, el grup del PSC a Malgrat ha retret al govern municipal que construís una pista sense vestuaris, accessos ni serveis, així com també sense insonorització, climatització o estacionament, tot i que des de la regidoria d’Urbanisme s’insisteix que el projecte no és el de fer “un nou pavelló municipal.

Les obres de construcció de la pista tenen un cost entorn als 725.000 euros, al qual s’afegirà l’import de l’adequació d’un aparcament públic situat al costat d’aquest nou ‘espai polivalent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics