El teatre arriba a les escoles de Palafolls amb el “Conte de Nadal”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Palafolls. Imatge de l’Escola Mas Prats.

Avui dimarts l’escola Mas Prats celebra la primera de les dues funcions de l’obra “Conte de Nadal”, que es representa als dos centres d’educació infantil i primària del nostre municipi aquesta setmana.

Es tracta d’una representació a càrrec del Grup Infantil i Juvenil de Teatre del Casal de la Dona de Palafolls, que després de setmanes de feina i d’assajos aquests dies veuen materialitzada la seva feina.

Són un grup format majoritàriament per noies de cursos des de 1r fins a 4t d’ESO, i que han participat a les classes dels cursos de teatre impartides a la Masia de Can Florenci.

Tot i que s’han barrejat diferents edats i experiències, la responsable dels cursos, Pili Giménez, destaca que hi ha hagut molt bona cohesió entre els i les participants.

Tanta, destaca Giménez, que s’han aventurat a representar ja per aquestes dates l’obra “Conte de Nadal”, una opció que en un principi no havien contemplat.

Sense revelar detalls concrets de l’obra que representen, des del Grup Infantil i Juvenil de Teatre expliquen que justament estrenen aquesta obra, amb pocs mesos de preparació prèvia, davant d’un públic exigent.

Això, malgrat tot, és un punt motivant per actrius i actors, ja que molts d’ells havien estat alumnes d’alguna de les dues escoles de Palafolls i, a més, Giménez explica que han preparat una adaptació de l’obra pensada pel tipus d’espectadors que tenen aquests dies.

Des del Grup Infantil i Juvenil de Teatre expliquen que una part important del treball amb els i les alumnes ha estat en base a “l’essència” de cada alumne, sobretot a partir de la improvisació. Un treball que, segons les responsables del curs, ha sorprès als mateixos alumnes.

Avui dimarts l’obra es representa a l’Escola Mas Prats, i aquest proper divendres 14 serà el torn de l’Escola Les Ferreries.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics