URGENT

Victòria contundent del Sènior del CB Palafolls, en una jornada amb resultats irregulars

Compartiu aquesta història

L’equip del Sènior masculí del club palafollenc va signar aquest cap de setmana una victòria contundent. L’equip jugava al Palauet aquest diumenge al migdia, i va aconseguir un nou triomf després que la jornada anterior l’equip ja s’imposés en un disputat enfrontament fora de casa.

Aquest cap de setmana, el Sènior va guanyar clarament per un contundent 86 a 45 a la Unió Esportiva Cellera Amer.

L’equip del Sots-25 del grup 1, per la seva banda, va obtenir també la victòria. En aquest cas va ser fora de casa, a la pista de l’Hostalric, i per un resultat més ajustat, 46 a 52. L’equip venia de guanyar també la jornada anterior.

Qui també va guanyar fora de casa va ser l’equip del Júnior nivell B, que va imposar-se 66 a 73 al Ferrimax Bàsquet Sant Fost, en un partit que els palafollencs van començar a dominar a partir del segon quart i fins el final.

El dia abans, dissabte, l’equip jugava al Palauet contra el Masnou, i en aquest enfrontament va perdre per 62 a 88.

La mateixa sort va tenir l’equip Negre del Cadet, que va caure 48 a 64 contra el Calella, mentre que el seu equip germà, el Groc, va imposar-se a casa al Vilassar de Dalt per un resultat de 83 a 77.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics