URGENT

Palafolls recapta gairebé 2.000 euros per la Marató

Compartiu aquesta història
1a Marxa Familiar

Aquest cap de setmana, el nostre municipi s’ha sumat a la solidaritat per la Marató de TV3, celebrada durant ahir diumenge.

A Palafolls, però, com també en altres localitats, les activitats per recaptar diners per aquesta causa solidària van fer-se tant dissabte com diumenge, oferint un ventall divers de propostes perquè gent de totes les edats poguessin aportar el seu granet de sorra.

Una solidaritat que s’ha traduït en un total de 1949,32 euros recaptats entre les 5 activitats que s’havien organitzat a Palafolls.

Tot plegat va arrencar dissabte amb la 1a Marxa Solidària Familiar organitzada per l’Escola Mas Prats, en la qual van participar un total de 338 persones de totes les edats i que va aconseguir recaptar més d’un miler d’euros.

Tió Solidari

El mateix dissabte, però a la tarda, la Colla Gegantera de Palafolls se organitzava un Tió Solidari a les portes del Teatre, una activitats especialment encarada als més petits del municipi i que va aconseguir recaptar una seixantena d’euros.

Tot plegat era l’avantsala de la jornada central de la Marató de TV3, que se celebrava ahir diumenge, i en la qual a Palafolls repetien activitats que ja s’han convertit en clàssic amb els anys.

Van ser la Fira Tot Canvi i el Vermut i la Quina Solidària, que ahir diumenge van fer bullir el centre del municipi. Primer va ser la Tot Canvi, un esdeveniment que canviava el seu dia de celebració habitual –el dissabte– pel diumenge, i que va aconseguir recaptar 60 euros.

A les 12 del migdia va arrencar el Vermut Solidari organitzat pel Casal d’Homes i amb col·laboració del Casal de la Dona, i que malgrat veure’s perjudicat per la pluja, va aconseguir recaptar 450 euros.

Quina solidària

Ja a les 6 de la tarda s’iniciava la Quina Solidària, organitzada per la Puput de Palafolls, amb dues tirades solidàries, una de l’entitat, que va recaptar 400 euros, i una altra de la Penya Barcelonista Josep Suñol Garriga de Palafolls, que va recollir 352 euros.

La Marató de TV3 d’enguany, dedicada a la investigació del càncer, ha aconseguit batre el rècord absolut de donacions en les 27 edicions que s’han celebrat fins avui d’aquesta iniciativa.

En total, s’han recollit més de 10 milions d’euros; una xifra que encara no és definitiva, ja que encara es poden fer donatius per Internet, transferència bancària i mitjançant altres mètodes de pagament.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics