L’ACEP reparteix demà 1.500 euros de premis en un sorteig en directe per Ràdio Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà dijous, 20 de desembre, és la data que s’han de marcar al calendari totes les persones que, des del passat dia 1 de desembre hagin comprat a les botigues i comerços palafollencs adherits a l’ACEP.

La data és important perquè se celebra el sorteig de premis de l’associació, que cada any es posa en marxa per aquestes festes. El sorteig, com és habitual, es farà en directe per Ràdio Palafolls, a través del 107.7 de la FM i per Internet a través de www.radiopalafolls.cat, a partir de dos quarts de 9 del vespre.

Serà després del programa Sesión Aleatoria, que aquest dijous tindrà una durada de només mitja hora.

La dinàmica serà la que ja s’ha dut a terme en anteriors edicions de la campanya promocional de premis. A través d’una mà innocent es retiraran les butlletes, i es trucarà a la persona afortunada al número de telèfon que s’hagi apuntat a la butlleta participant.

En aquest sentit, des de l’ACEP s’insisteix en la importància d’haver apuntat correctament el telèfon de contacte, i també d’agafar-lo a la primera, ja que sinó no es donarà per vàlid.

Ho explica Francesc Tresserras, president de l’ACEP.

En aquest sentit, Tresserras explica que algunes vegades no s’han pogut donar els premis a la primera trucada per no haver apuntat bé el telèfon o per no haver estat atent a la trucada, i per això demana que tothom estigui pendent de la ràdio demà a partir de dos quarts de 9 del vespre.

Els premiats s’enduran cadascun un premi de 300 euros en metàl·lic, que hauran de gastar aquest proper dissabte al matí a les botigues i comerços de Palafolls adherits a l’ACEP.

La campanya nadalenca de l’ACEP va iniciar-se el passat 1 de desembre, amb la celebració de la ja tradicional Fira d’Artesania i Complements de Nadal i amb l’inici del repartiment de butlletes per participar al sorteig dels premis que es farà demà des d’aquesta emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics