El Concert de Sant Esteve es tornarà a celebrar al Teatre de Palafolls

Concert Sant Esteve amb la Banda de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Concert Sant Esteve amb la Banda de Palafolls, encara al Casal d’Avis

Després de la seva reestrena aquest dissabte, el Teatre de Palafolls torna a estar preparat per poder acollir de nou totes les propostes culturals que un dia van omplir aquest espai del municipi.

Entre elles, una de les cites obligades de les festes de Nadal a Palafolls, com és el ja tradicional Concert de Sant Esteve, una actuació a càrrec de la Banda Municipal de Música del nostre municipi, i que es farà aquest proper dimecres dia 26, de nou, al renovat teatre palafollenc.

El Concert hi torna després d’haver-se celebrat anteriorment al Casal d’Avis, i arrencarà al migdia amb una selecció musical de peces dirigida per David Martínez.

A part de l’espectacle de la Banda, l’esdeveniment acollirà la presentació del nou llibre que l’Ajuntament de Palafolls regalarà per aquestes festes.

Aquest cop, es tracta del llibre “Cases amb era i quintana. Les masies de Palafolls i la seva gent, segles XIV-XX”, obra del divulgador local Xavier Salicrú i que se centra en oferir una recerca de la història de les masies que havien existit i algunes encara existeixen a la zona que actualment és el municipi de Palafolls.

El llibre, de fet, es presenta com una continuació de la publicació del llibre “Cases amb eixida i hort, aproximació als orígens urbans de Palafolls. Segles XVI-XX”, que en aquell cas agafava com a referència de la recerca les masies dels dos nuclis palafollencs de les Ferreries i Sant Genís.

Un cop presentat el llibre durant el Concert, ja es podrà recollir de forma gratuïta a l’Ajuntament de Palafolls durant aquestes festes de Nadal.

El Teatre de Palafolls ha estat reinaugurat després d’un periple d’obres i reformes que han permès, finalment, poder tornar a gaudir d’aquest espai històric del municipi, que enguany compleix 70 anys d’existència.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics