URGENT

Malgrat repeteix avui i demà la Video Game Party

Compartiu aquesta història

Entre les múltiples i diverses activitats lúdiques que s’organitzen arreu del territori durant aquestes festes de Nadal, a Malgrat enguany se celebra per segona vegada la Video Game Party.

Es tracta d’una proposta que ocupa durant dos dies el Centre Cívic de Malgrat, avui i demà divendres, i que té com a eix vertebrador els videojocs i tot el món que els envolta.

Durant el matí i la tarda, el centre munta diverses consoles que actualment ocupen el dia a dia de molts infants i joves, com la Play Station 4, la XBOX o la Nintendo Switch, que s’afegeix enguany a l’oferta de la Video Game Party malgratenca.

La intenció del consistori amb aquesta activitat és poder donar una oferta lúdica fora de casa als infants i joves del municipi, que tenen vacances escolars durant el Nadal.

De tot plegat en parla Ricard Núñez, regidor de Joventut de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

Igualment com l’any passat, la Video Game Party de Malgrat ofereix la possibilitat de jugar lliurement amb les consoles que hi haurà disponibles o bé participar en els diversos tornejos de videojocs que s’hi organitzen.

Per fer-ho, no cal inscripció prèvia, i només cal dirigir-se al Centre Cívic de Malgrat, on hi ha una parella de monitors encarregats de la dinamització de l’activitat.

La 2a Video Game Party de Malgrat de Mar està organitzada per la Regidoria de Joventut del consistori malgratenc, i se celebra entre avui i demà, de 10 del matí a 1 del migdia i de 4 a 8 de la tarda, al Centre Cívic de Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics