URGENT

La implementació de les noves illes de contenidors a Palafolls es farà per barris

Compartiu aquesta història

L’arribada del nou any 2019 significa per Palafolls la posada en marxa del nou sistema de recollida selectiva que tindrà el municipi, amb nous contenidors i illes completes.

A falta de començar a veure els canvis amb els nous elements als carrers de Palafolls, l’Ajuntament ha anunciat que la implementació del sistema de noves illes es farà per barris.

Segons ha explicat el regidor de Serveis del consistori palafollenc, Martí Victòria, en un principi s’havia valorat l’opció d’implementar una fracció concreta a tots els barris del municipi, i d’aquesta manera anar incloent les diverses fraccions a les illes de manera simultània a tot Palafolls, però finalment s’ha desestimat aquesta via i s’ha decidit que es farà una instal·lació completa de les illes per barris.

Tal i com explica Victòria, la intenció és començar pel barri de Sant Lluís, on segons el regidor està previst que entre el proper dia 15 i el 20 de gener es comencin a fer visibles els canvis.

Segons Victòria, la implementació del nou sistema, en el cas de Sant Lluís, s’allargaria dos dies, i l’objectiu és que es faci de manera completa, és a dir, sense deixar contenidors antics.

En les darreres setmanes han anat arribant els contenidors protagonistes d’aquest nou sistema, que s’han estat guardant al parc aquàtic de Marineland, i el regidor explica que la previsió és que els que falten siguin a Palafolls al llarg d’aquests propers dies.

Tot plegat, amb la previsió de començar a implementar el nou sistema, de manera oficial, a partir del proper 15 de gener.

Victòria ha dit que l’opció de fer la transició cap al nou sistema per fraccions hagués comportat molèsties durant diverses setmanes al conjunt del poble, però que fent el canvi per barris seran només dos els dies complicats i que llavors ja funcionarà amb normalitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics