URGENT

Fanalets artesanals per rebre com cal els 3 Reis d’Orient

Compartiu aquesta història

Davant la imminent arribada dels 3 Reis d’Orient, qui més bé s’ha de preparar per la seva rebuda són els infants, que es troben davant del que segurament sigui la Nit més màgica de l’any.

Entre d’altres, un dels passos importants que cal fer és tenir a punt un fanalet per rebre a Ses Majestats quan arribin aquest dissabte a la tarda a Palafolls.

És per això que, un any més, la Colla Gegantera de Palafolls ha decidit impulsar un nou taller de fanalets, que es farà al llarg del matí de demà divendres a la Nau d’Entitats, on els Gegants hi tenen el local.

Tot plegat arrencarà a dos quarts d’11 del matí, i per participar-hi la Colla Gegantera només ha posat un requisit, que és el de portar de casa una garrafa de 5 litres d’aigua buida.

Ho explica Xavier Salicrú, membre de la Colla Gegantera de Palafolls.

Una garrafa buida és, doncs, l’únic material necessari que caldrà portar demà al matí a la Nau d’Entitats, en un taller en què, a banda de la imaginació que tingui cada infant a l’hora de construir el seu fanalet, també es procurarà decorar-los amb motius propis dels gegants.

Per Salicrú, l’objectiu del taller és doble. Per una banda, perquè es tracta d’un taller de manualitats que té un rerefons instructiu i atractiu pels infants. Per l’altra, pel fet que es potencia el fet d’anar a esperar els 3 Reis amb fanalet, una tradició que amb el temps, segons explica el geganter, ha anat minvant amb adeptes.

El Taller de Fanalets organitzat per la Colla Gegantera de Palafolls, és de caràcter gratuït i s’organitza des dels inicis del grup, ara ja fa una dècada, i sempre s’ha valorat molt positivament tant per l’entitat organitzadora com pels veïns i veïnes de Palafolls que hi participen.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics