Un acte vandàlic atura la línia R1 entre Maçanet i Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els usuaris de Rodalies del Maresme van veure com els trens de la línia R1 havien d’aturar-se ahir al vespre degut a la topada d’un dels combois amb una peça metàl·lica de la mateixa infraestructura ferroviària, un fet que segons ha apuntat Renfe hauria estat provocat per vàndals.

Segons han informat diversos mitjans, com a resultat del xoc, un dels trens va quedar avariat i va haver d’aturar-se a l’estació de Tordera, causant una interrupció de la línia que va allargar-se fins passades les 7 del vespre.

Degut a d’incidència, ADIF va suspendre la circulació de trens entre Blanes i Maçanet-Massanes, i va iniciar el trasllat de passatgers en autocar com a transport alternatiu per carretera.

La línia R1 entre Blanes, Tordera i Maçanet, així com altres línies de Rodalies, ja ha estat víctima d’avaries i incidències en nombroses ocasions.

La darrera va ser el mes d’octubre d’aquest any passat, quan diversos passatgers d’un tren de la R1 en aquest mateix tram van haver de ser evacuats després que aparegués un arbre caigut a la zona de vies i que tallava la circulació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics