URGENT

Palafolls en Comú critica la gestió de les escombraries i demana rescindir el contracte si no es millora el servei

Compartiu aquesta història

En les darreres hores, la secció palafollenca dels comuns ha emès un comunicat en què fa referència a la gestió dels darrers mesos del servei de recollida selectiva del municipi.

D’entrada, el grup es mostra molest amb les “mancances” del servei d’aquests darrers dies i mesos, i insten “com a membres de l’equip de govern que no es paguin els serveis que no s’han realitzat”.

En Comú diu “ser conscient” que la regidoria s’ha reunit amb l’empresa, però consideren que “han de ser ferms” amb el compliment del contracte entre l’empresa encarregada del servei i l’Ajuntament.

Ho explicat, en declaracions a aquesta emissora, José Manuel Morales, responsable de xarxes de Palafolls en Comú.

A la vegada, la formació ha volgut transmetre la seva “comprensió” amb els veïns i veïns de Palafolls, i diuen que la problemàtica “no pot allargar-se més”.

En aquest sentit, Morales fa referència a les situacions de brossa sobresortint dels contenidors i també a la neteja dels mateixos.

Davant d’això, i si no es millora el servei, els comuns insten al consistori a rescindir el contracte amb l’empresa.

Tot plegat en els primers dies d’un mes de gener de 2019 en què, segons va anunciar el regidor de Serveis de l’Ajuntament de Palafolls, Martí Victòria, s’ha de fer efectiu el canvi cap al nou sistema de recollida selectiva, amb els nous contenidors i les noves illes.

Segons afirmava el regidor aquest passat dimecres, està previst que el proper 15 de gener comencin a fer-se visibles les noves illes al municipi, començant pel barri de Sant Lluís.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics