La 2a edició del cicle La Barretina Sona s’enceta el proper dissabte amb Jo Jet i Maria Ribot

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El cicle de concerts organitzat per l’entitat malgratenca La Barretina ja escalfa motors pel que serà la segona edició, que arrencarà el proper dissabte 12 de gener i s’allargarà fins el mes de març.

Es tracta d’una proposta amb múltiples estils, i que els organitzadors divideixen amb 3 cicles diferents. El primer serà el cicle Cantautors, que tindrà lloc del proper dissabte 12 de gener fins al 2 de febrer, i s’obrirà amb Jo Jet i Maria Ribot amb el Cor.

Els seguiran altres noms reconeguts del panorama nacional, com Gerard Quintana, Èric Vinaixa o Quimi Portet, que tancarà el cicle primer dissabte de febrer.

La setmana següent s’iniciarà el cicle Música d’Arrel, del 9 de febrer al 3 de març, amb artistes com Maktub, Rosa Sánchez Quartet, Telva Rojas o Suspicius Band.

La darrera proposta que farà La Barretina Sona serà el cicle Jazz Vermut, que abandonarà els vespres per centrar-se en concerts de migdia amb Tangerine Jazz Quartet, Llach en clau de Jazz i Blues Jazz Quartet, que tancarà el cicle complet el 24 de març.

Els concerts se celebraran al local de la Barretina. Els dels cantautors i de la música d’arrel, que s’inicien en la major part dels casos a dos quarts de 10 del vespre, obriran les seves portes una hora abans d’iniciar-se, mentre que en el cas dels de Jazz Vermut serà mitja hora abans.

Per assistir-hi, es poden adquirir entrades per separat per cada concert o bé comprar abonaments, amb l’opció completa de tots els concerts per 75 euros o bé fer-ho per un cicle concret, entre els 45 i els 12 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics