URGENT

La nit més màgica de l’any

Compartiu aquesta història

Aquesta propera nit és sens dubte la més esperada pels infants d’arreu, amb l’arribada de Ses Majestats els 3 Reis d’Orient, que arriben a casa nostra carregats d’il·lusió i regals per a tothom, i molt especialment pels més petits.

A Palafolls, els actes de la cavalcada de Reis arrenquen a les 4 de la tarda, amb la recollida anticipada de cartes per part dels patges reials. Primer passaran pel centre de Palafolls i a les 5 de la tarda ho faran al local social de Sant Genís.

A partir de les 6 de la tarda, s’inicia la cavalcada de Ses Majestats els 3 Reis, que començaran el recorregut primer a l’avinguda Costa Brava en direcció al carrer Ramon Turró, passant per l’avinguda Riera de la Burgada i enfilant el carrer Major fins a la plaça de l’Ajuntament, on rebran les claus de la vila.

Després es dirigiran al Fòrum Palatiolo, on els acompanyarà un pessebre vivent i on rebran personalment als més petits de Palafolls, que podran donar-los les cartes amb els seus desitjos.

Hi haurà quatre cues, una d’elles adreçada a les persones amb diversitat funcional.

La cavalcada dels 3 Reis passa també avui per altres poblacions veïnes, com és el cas de Malgrat de Mar, que comptarà amb xocolata, caramels i carbó sense gluten.

El punt de sortida de la cavalcada malgratenca, a les 6 de la tarda, serà el pavelló de l’Avinguda Tarragona, iniciant un recorregut que passarà per aquesta mateixa avinguda i pels carrers Passada, Girona, avinguda Mediterrània, Carme, Fonlladosa, Joan Maragall i plaça Germana Campos.

Ses Majestats tindran la seva recepció oficial a Can Campassol.

A Tordera, els 3 Reis d’Orient estaran acompanyats per diverses entitats del municipi que oferiran diversos espectacles a la mateixa cavalcada.

Segons ha informat el consistori torderenc, les carrosses de Melcior, Gaspar i Baltasar aniran acompanyades per entitats de dansa del municipi, com són el Club Twirling Vila de Tordera, 7dedansa –de l’Agrupació Cultural i Recreativa Pere Cot– i l’escola de dansa Cristina Llobet. A banda, la Colla de Diables de Tordera serà l’encarregada d’encapçalar la cavalcada, que arrencarà a dos quarts de 7 del vespre.

En el cas de Blanes, la comitiva reial d’avui la formen prop de 350 persones, que acompanyaran als 3 Reis d’Orient, arribats amb vaixell al port de la ciutat.

Allà, després de ser rebuts per les autoritats municipals, Ses Majestats iniciaran un recorregut que es manté similar a d’altres anys, passant pel Passeig de Mar, el carrer Ample, la Rambla Joaquim Ruyra, el carrer Doctor Xavier Brunet i el Passeig de Dintre.

En el cas de Blanes, la cavalcada de Reis tindrà la música en directe de la Banda Musical Mossèn Joan Batlle i la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria.

En tots els casos, la cavalcada de Reis comportarà afectacions a la mobilitat dels carrers per on passarà, per la qual cosa cal mantenir-se informat a través de les webs dels diferents consistoris per conèixer tota la informació d’aquesta jornada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics