La nit més màgica de l’any

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta propera nit és sens dubte la més esperada pels infants d’arreu, amb l’arribada de Ses Majestats els 3 Reis d’Orient, que arriben a casa nostra carregats d’il·lusió i regals per a tothom, i molt especialment pels més petits.

A Palafolls, els actes de la cavalcada de Reis arrenquen a les 4 de la tarda, amb la recollida anticipada de cartes per part dels patges reials. Primer passaran pel centre de Palafolls i a les 5 de la tarda ho faran al local social de Sant Genís.

A partir de les 6 de la tarda, s’inicia la cavalcada de Ses Majestats els 3 Reis, que començaran el recorregut primer a l’avinguda Costa Brava en direcció al carrer Ramon Turró, passant per l’avinguda Riera de la Burgada i enfilant el carrer Major fins a la plaça de l’Ajuntament, on rebran les claus de la vila.

Després es dirigiran al Fòrum Palatiolo, on els acompanyarà un pessebre vivent i on rebran personalment als més petits de Palafolls, que podran donar-los les cartes amb els seus desitjos.

Hi haurà quatre cues, una d’elles adreçada a les persones amb diversitat funcional.

La cavalcada dels 3 Reis passa també avui per altres poblacions veïnes, com és el cas de Malgrat de Mar, que comptarà amb xocolata, caramels i carbó sense gluten.

El punt de sortida de la cavalcada malgratenca, a les 6 de la tarda, serà el pavelló de l’Avinguda Tarragona, iniciant un recorregut que passarà per aquesta mateixa avinguda i pels carrers Passada, Girona, avinguda Mediterrània, Carme, Fonlladosa, Joan Maragall i plaça Germana Campos.

Ses Majestats tindran la seva recepció oficial a Can Campassol.

A Tordera, els 3 Reis d’Orient estaran acompanyats per diverses entitats del municipi que oferiran diversos espectacles a la mateixa cavalcada.

Segons ha informat el consistori torderenc, les carrosses de Melcior, Gaspar i Baltasar aniran acompanyades per entitats de dansa del municipi, com són el Club Twirling Vila de Tordera, 7dedansa –de l’Agrupació Cultural i Recreativa Pere Cot– i l’escola de dansa Cristina Llobet. A banda, la Colla de Diables de Tordera serà l’encarregada d’encapçalar la cavalcada, que arrencarà a dos quarts de 7 del vespre.

En el cas de Blanes, la comitiva reial d’avui la formen prop de 350 persones, que acompanyaran als 3 Reis d’Orient, arribats amb vaixell al port de la ciutat.

Allà, després de ser rebuts per les autoritats municipals, Ses Majestats iniciaran un recorregut que es manté similar a d’altres anys, passant pel Passeig de Mar, el carrer Ample, la Rambla Joaquim Ruyra, el carrer Doctor Xavier Brunet i el Passeig de Dintre.

En el cas de Blanes, la cavalcada de Reis tindrà la música en directe de la Banda Musical Mossèn Joan Batlle i la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria.

En tots els casos, la cavalcada de Reis comportarà afectacions a la mobilitat dels carrers per on passarà, per la qual cosa cal mantenir-se informat a través de les webs dels diferents consistoris per conèixer tota la informació d’aquesta jornada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics