L’Ajuntament assegura que el desbordament de contenidors ha estat una problemàtica puntual

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de les crítiques de veïns i de formacions polítiques del consistori, algunes d’elles membres del propi equip de govern palafollenc, la regidoria de Serveis ha sortit al pas per explicar els motius de la situació de diverses de les illes de contenidors del municipi.

Martí Victòria, regidor responsable d’aquesta àrea, diu que no entén en quin sentit concret van les crítiques que han fet els altres partits, i ha assegurat que la situació de sobrecàrrega dels contenidors ha estat una problemàtica puntual i en alguns casos imprevista.

Ho argumenta dient que s’ha donat en casos de dies festius, com per exemple Cap d’Any, o bé en què no tocava la recollida d’una fracció determinada. En aquest cas, explica que no tenien contemplat que després del dia de Reis es concentrés la quantitat de residus, especialment de cartró, que hi ha hagut en els contenidors al llarg de les últimes hores, i que a més ahir no tocava la recollida de cartró sinó que corresponia a avui dimarts.

Per tot plegat, el regidor diu que de cara a futures diades com la de Reis es reforçarà el servei de manera especial.

Davant de les acusacions que la situació fa mesos que dura, que tant han explicitat veïns com també altres partits municipals, Victòria assegura que no és així.

El regidor considera que les situacions de sobrecàrrega s’han donat en llocs concrets i que situacions com les d’avui només s’ha repetit dues o tres vegades en els darrers mesos, coincidint amb dates concretes com Cap d’Any o Reis.

El regidor de Serveis ha dit que s’està treballant amb la previsió que de cara a la setmana vinent ja es podrà començar a implementar el nou sistema de recollida selectiva al barri de Sant Lluís, a l’espera encara de tenir una data concreta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics